speakerland

Pillar Mini

De PillarMini is het kleinste complete luidsprekerbouwpakket dat we in ons programma hebben.
De klant die deze foto's aanleverde schreef erover:

PillarMini200  Een maand (15-02) geleden heb ik een setje Vifa Pillar mini’s bij je gekocht. Als eerste nog een bedankje van mijn kant voor de snelle levering van de scheidingsfilters. Deze kwamen dinsdag erna al binnen, top!
Rustig aan met de bouw begonnen…. Binnen en week stonden ze in elkaar ;) Prima handleiding erbij en duidelijke tekeningen. Het bouwen is daardoor prima te doen en nog leuk ook!
Nadat alles getest was (vandaar die schuifstekkers op de kabels) konden de kasten definitief dicht gelijmd worden.
Toen een keuze maken voor de afwerking….. In eerste instantie gekeken voor 3M Di-Noc echter niet kunnen vinden wat ons aanstond. Na wat langer zoeken uitgekomen op matte polyurethaan verf op waterbasis van Flexa. Krasvast, snel droog en weer eens wat anders. Bewust geen hoogglans genomen omdat we daar op uitgekeken waren en we onlangs onze hoogglans meubelen de deur
hebben gewezen.
Tot slot de scheidingsfilters netjes gesoldeerd aan de terminal en drivers. Alles vast geschroefd en genieten maar!
In de bijlage foto’s van de bouw. Ik ben zelf tevreden met het resultaat qua bouw en zeer tevreden over de weergave van de Mini’s. Ik blijf me verbazen wat een helder geluid uit deze 2 kleine kastjes komen. Zelfs zonder ondersteuning van een sub een prima basweergave!
PillarMini2 PillarMini1
PillarMini950
PillarMini950 2
PillarMini3 PillarMini5

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!