speakerland

PlanArt

speakerland 300-70

PlanArt

De PlanArt mkII  is een hybride 2-weg met een magnetostaat die aan de achterzijde open is. Het dipoolkarakter geeft een zeer precies en compleet geluidsbeeld.
In de vernieuwde mkII uitvoering is een woofer uit de Scan Speak Revelator serie toegepast omdat deze veel beter aansluit bij de goede eigenschappen van de magnetostaat.
Te beluisteren in onze winkel.


Afmetingen: 98 x 20,5 x 29 cm

Bouwpakket zonder MDF vanaf: € 450,- per stuk
Bouwpakket met MDF-pakket vanaf: € 580,- per stuk
Het principe van de magnetostaat spreekt net als de electrostaat bij veel mensen tot de verbeelding. Een vederlicht membraan dat tussen 2 geperforeerde platen is gespannen en aangedreven wordt door sterke neodynium magneten biedt een supertransparate en ongekleurde weergave vanaf ongeveer 1000 Hz. De Scan Speak Revelator woofer vult het onderliggende gebied aan.
De magnetostaat doet  het middentonen- en hogetonen bereik zonder cross-over verschijnelen in het zo gevoelige middengebied. Doordat de luidspreker voor het mid-hoog geen kast gebruikt is de weergave nog schoner en ongekleurder.


Dit is wel een luidspreker waar je voor moet gaan zitten en die goed moet worden opgesteld. Een systeem voor liefhebbers dus die met dit ontwerp voor heel weinig geld een ontzettend precies en nauwkeurig klinkend systeem kunnen hebben.

Prijs als compleet bouwpakket met MDF is € 580,- per stuk. Bij het bouwpakket zit het aluminium roostertje dat achter de magnetostaat zit inbegrepen.


De magnetostaat is los verkrijgbaar voor € 90,-
PlantArt Revelator 600PlanArtTweeter 600

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!