speakerland

Scanspeak A4 Monitor mkII SEEen compakte monitor van zeer hoge kwaliteit. De meest recente versie van het kleinste ontwerp van Scan Speak is zo groot als een A4-tje maar biedt een maximum aan geluidskwaliteit. Een volwassen laagweergave (-3dB punt ligt op 48 Hz), en een open en gedetailleerde weergave zijn de belangrijkste kenmerken.

Afmetingen: 29,8 x 21 x 26,9 cm
Bouwpakket zonder MDF-pakket v.a. € 495,- per stuk
Bouwpakket met MDF-pakket v.a. € 555,- per stuk

De A4 monitor SE benadert in kwalitatief opzicht het uiterste dat met een compakt twee-weg systeem mogelijk is. Kwaliteitsbewuste audiofielen die geen ruimte hebben voor grotere luidsprekers kunnen niet om dit ontwerp heen. De 15 cm revelator woofer maakt waar wat tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden: full-range weergave uit een kastje van maar 10 liter netto inhoud.

In de standaard uitvoering wordt het bouwpakket al geleverd inclusief een opgebouwd scheidingsfilter met hoogwaardige componenten (zoals een grote spoel met tri-tec draad gewikkeld), uitsluitend foliecondensatoren en zwaar verzilverde, teflon geïsoleerde binnenbekabeling. Ook is standaard voorzien in interne bekleding met loodbitumen. De vergulde aansluitterminal aan de achterzijde biedt de mogelijkheid tot bi-wiring of bi-amping. Niets staat een optimale intergratie in een hoogwaardige stereo (of surround) opstelling in de weg.

Voor wie nog een stap verder wil bieden we de mogelijkheid tot een upgrade van het scheidingsfilter voor een meerprijs van € 20,-

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!