speakerland

Scan Speak Minimonitor

minimonitor 200b

Een hele compacte luidspreker met een volwaardig en compleet geluid. De wens van een grote groep muziekliefhebbers die geen grote vloerstaanders kunnen of willen plaatsen
De nieuwe techniek van de Scan Speak Illuminator series maakt het mogelijk. Kom luisteren naar deze kleine dondersteentjes en constateer dat "een volwaardig en compleet geluid" in dit geval géén marketingverhaal is.
Te beluisteren in onze winkel.

Afmetingen: 28 x 19 x 25.6 cm
Bouwpakket zonder MDF-pakket v.a. € 659,- per stuk
Bouwpakket met MDF-pakket v.a. € 729,- per stuk

De 15 cm bas-middentoner uit de Illuminator serie van Scan Speak is in een aantal opzichten revolutionair opgebouwd. Uit de computersimulatie bleek al dat er een verrassend diep laag uit kon komen bij een relatief kleine kastinhoud van zo'n 7 liter.
Een proefkastje was snel gemaakt en toen bleek al snel dat de laagweergave inderdaad verbluffend was ten opzichte van het formaat.

15wu_8741t00r3004_6020_10_resize

Eveneens uit de Illuminator series is de compacte ringradiator tweeter. Het verfijnde hoogoplossende geluid van deze tweeter combineert uitstekend met het detailrijke laag-midden.

Natuurlijk hebben we qua componenten op geen enkel gebied concessies gedaan. Het filter dat bestaat uit de betere componenten uit de stal van Intertechniek wordt compleet opgebouwd geleverd en bestaat uit 2 delen. Standaard wordt de interne bekabeling uitgevoerd in Kimber. De meegeleverde aansluitterminals zijn van WBT.

 ministudiomonitor450

 De minimonitor heeft zijn professionaliteit reeds bewezen tijdens een opnamesessie van de opera "Faust" die uitgevoerd werd in zaal "De Vereeniging" in Nijmegen. In een geïmproviseerde mobile studio werden de minimonitors als controlemonitors gebruikt.

De ervaringen waren dusdanig positief dat onze minimonitor ingebouwd gaat worden in een nieuw te bouwen mobile studio.

 minimonitor met stand 220minimonitor back450

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!