speakerland

Goed geluid komt NIET uit melkpakken

Melk2
Veel fabrikanten beloven u dat uit luidsprekers van het formaat melkpak een "kristalhelder indrukwekkend geluid" komt.

Iedereen die een beetje van muziek houdt weet wel beter. Wij bieden een uitgebreid assortiment kwaliteitsluidsprekers die ook prima in een modern interieur kunnen functioneren. En als u bereid bent zelf ook de handen uit de mouwen te steken bovendien vele malen goedkoper dan de alternatieven op de "kant en klaar" markt van een vergellijkbare kwaliteit.

Al onze modellen zijn als complete bouwkit te krijgen (zelfs met complete op maat gezaagde MDF pakketten) of gebouwd, speelklaar en afgewerkt naar wens. In onze winkel zijn alle modellen uitgebreid te beluisteren zodat u weet wat u koopt.

In onze winkel kunt u in onze 3 luisterruimten naar al onze modellen luisteren en vergelijken voordat u iets koopt. U hoeft geen afspraak te maken, tijdens de openingstijden bent u welkom. Het is zelfs niet meer nodig muziek mee te nemen, al onze audio opstellingen zijn voorzien van Bluesound streamers en we hebben een abonnement op Qobuz en Tidal. En natuurlijk een heleboel eigen muziek op de schijf (waarvan een groot deel in 24 bit resolutie).

Onderstaand ziet u hoe onze bouwpakketten worden geleverd: Inclusief ALLE onderdelen, met opgebouwd scheidingsfilter en indien gewenst met een passend MDF pakket voorzien van alle gaten/rondingen/afschuiningen. Op de foto het bouwpakket voor de Vifa Premium 11.

Voorbeeld bouwpakket
Meer in deze categorie: Vifa Colomn Grande »

Beluisterbaar in onze winkel

Deze modellen en nog een heleboel andere (in totaal 34 verschillende luidsprekers)
staan luisterklaar opgesteld in onze 3 gescheiden luisterstudio's

minimonitor 200b
Minimonitor
Ultimo Beryl klein
Ultimo Berylium
Vertigo PLUS 300
Vertigo PLUS
PL 105 magno klein
PL 105 Magno
scan-speak reference monitor se
Reference SE
colom mkii 300b
Colomn mkII
Vivace 2012 300
Vivace 2012
Vivace 2012 300
Vivace 2012

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!