speakerland

Scan Speak Vertigo PLUSVertigo Plus

De Vertigo plus is een uitgebreide versie van de Vertigo met 2 woofers ipv 1. Dit resulteert in een nog iets completer totaal klankbeeld met meer fundament en stabiliteit. Zeker in een wat grotere ruimte is dat een pluspunt.
Te beluisteren in onze winkel.

Afmetingen: 116 x 24 x 50

Bouwpakket zonder MDF vanaf: € 1450,-p/st
Bouwpakket
met MDF-pakket vanaf: €1670,- p/st

Een compleet afgebouwde, speelklare Vertigo PLUS afgewerkt met echt eiken, kersen of beukenfineer is leverbaar vanaf € 2750,- per stuk

Scan Speak Vertigo PLUS:
Een Vertigo met iets extra's

De Vertigo PLUS is een recente uitbreiding op basis van de Vertigo. Door het toepassen van een tweede woofer in een iets hogere kast ontstaat een systeem dat nog een stapje completer klinkt van de standaard Vertigo.

Ook bij dit systeem wordt gebruik gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige componenten uit de Scan Speak Revelator serie. Deze componenten die ook terug te vinden zijn in peperdure fabrieksspeakers onderscheiden zich door een zeer geringe kleuring en een grote natuurgetrouwheid. In combinatie met een uitgewogen filtering met o.a. Audyn Reference condensatoren en tritec spoelen onstaat een levensecht geluidsbeeld dat wel gedetailleerd is maar niet vermoeiend.

De Scan Speak Vertigo Plus is als compleet bouwpakket leverbaar met een CNC gefraisd MDF pakket voorzien van pasfraisingen zodat alle panelen op hun plaats blijven tijdens het lijmen.

Natuurlijk bevat het bouwpakket alle benodigde materialen, dus ook de Pritex, loodbitumen, wol, aansluitterminal, opgebouwd scheidingsfilter, interne kabel (naar wens te kiezen tussen Kimber of Teflon verzilverd) torx schroeven en naturlijk de gepaard verpakte Scan Speak drivers

Gebouwde kasten zijn op aanvraag leverbaar

Een klant van ons bouwt de kast helemaal zelf, dus zonder gekocht houtpakket. Op zijn website laat hij uitgebreid zien hoe hij alles maakt. Klik op de foto.

Vertigo PLUS 300

In het blad "Music Emotion" van januari 2010 staat een test van de Vertigo PLUS.

 

Technische gegevens:

Chassis: 4   Rendement: 88 dB/1W/1m
Filterhelling: 12dB/okt   Impedantie: 8 ohm
Systeem: Basreflex   Frequentiebereik: 30 - 40.000 Hz
Netto inhoud laag: 60 l   Netto inhoud mid: 6 l
Belastbaarheid: 120Watt   Afmetingen: 1160 x 240 x 500 mm
Lees 21826 keer

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!