speakerland

Onze winkel

3 gescheiden luisterstudio's

Onze winkel beschikt over 3 luisterstudio's. Alle modellen die wij als bouwpakket leveren staan als demomodel opgesteld. Tijdens de openingtijden is het altijd mogelijk om te luisteren. Zelf muziek meenemen (CD of USB stick) kan maar we hebben ook een abonnement op zowel QOBUZ als TIDEL waarmee u zelf de gewenste muziek in CD kwaliteit kunt beluisteren. Zelf hebben we ondertussen ook een mooi assortiment HD audio bestanden.

In de 1e ruimte staan de  11 stuks vloerstaande zuilen tot € 700,- per stuk als compleet bouwpakket en een opstelling met de Bluesound powernode en de Vifa design bol luidsprekers. Ook vindt u een overzicht van de door ons leverbare apparatuur (NAD, Marantz, Advance Acoustic, Music Hall, Dynavox)
ruimte 1 880


In de tweede ruimte een opstelling met de 5 vloerstaande luidsprekers in de hogere prijsklasse (boven de € 800,- per stuk als compleet bouwpakket met MDF pakket)
Daarnaast ons assortiment van 9 verschillende monitors (kleine luidsprekers). Natuurlijk sluiten we op verzoek passende apparatuur aan om zo een realistisch beeld van de prestaties van de luidspreker te krijgen.ruimte 2 880
In de 3e ruimte van onze winkel bevind zich een complete bioscoop opstelling (3 centers, 6 subwoofers en 3 verschillende fronts) met HD projector (scherm 2,5 m breed en 1,8 m hoog) op een Marantz surround combinatie.
De Scan Speak Maxima heeft zijn eigen plekje en er kunnen ook modellen uit de andere ruimten worden aangesloten.
ruimte 3 880
Meer in deze categorie: Waarom zelfbouw »

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!