speakerland

Subwoofer Sub 6 mkII

scanspeak gr

Een naar verhouding zeer compacte subwoofer met een 10" woofer met passieve radiator. Deze combinatie geeft een zeer diep laag en is geschikt voor toepassing bij muziek of surround.
Te beluisteren in onze winkel.

Afmetingen 35 x 35 x40 (b x h x d)

Bouwpakket zonder MDF vanaf: € 575,-
Bouwpakket met MDF vanaf: € 660,-

SUB 6 mkII

De vernieuwde sub 6 mk II is ten opzichte van z'n voorganger een heel stuk kleiner geworden, terwijl de netto inhoud gelijk is gebleven. De tot nu toe onvergelijkbare XLS-10 woofer van Peerless bereikt met de hulp van een zogenaamde passieve radiator (die er net zo uitziet als de woofer zelf) zeer lage frequenties, tot zo'n 20 Hz. Door de degelijke constructie en en de grote maximale konusuitslag blijft de vervorming laag en kan een geluidsdruk bereikt worden die moeiteloos mee kan met grote vloerstaande luidsprekers.

 

De toegepaste XLS-10 woofer

Voor de aansturing wordt de DS 2.0 van Hypex toegepast. Deze is krachtiger dan de voorheen gebruikte HS-200 en bovendien een stuk kleiner. Ook heeft deze versterkermodule een traploos regelbare fase, belangrijk voor gebruik in een stereo opstelling.

Deze all-round subwoofer is een echte aanvulling voor alle stereo en meerkanaals opstellingen van bovengemid-delde kwaliteit. We hebben een demomodel in de winkel om U te overtuigen.

Prijs in onderdelen zonder MDF € 575,-

Prijs als compleet bouwpakket met MDF (35 x 35 x 40 cm): € 660,-

 
 

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand