speakerland

Bluesound Powernode 2

logo bluesound 300

powernode2 3

De Bluesound PowerNode 2 is de vernieuwde versie van de kubusvormige Powernode 1. De muziekstreamer die in 2013 onder de merknaam Bluesound werd gelanceerd door het bedrijf achter NAD.
Met een muziekstreamer (netwerkspeler) kun je draadloos muziek afspelen vanaf je netwerk, telefoon of internet. Je bedient de speler met je telefoon of tablet middels de gratis app. Hier kun je door je muziekverzameling scrollen die wordt weergegeven met afbeeldingen van de hoesjes van de CD of LP.
De Powernode is een streamer met een ingebouwde versterker. Deze ingebouwde versterker komt van Hypex, levert 60 echte Watts per kanaal en is in staat om een fastoenlijke luidspreker zoals een vloerstaande zuil goed aan te sturen.

De verbinding met je netwerk kan draadloos (WIFI) of met een netwerkkabel. De streamer kan alle soorten muziekformaten afspelen en ook de zogenaamde Hoge Resolutie bestanden van 24 bit met een samplefrequentie tot 192 kHz (studio kwaliteit, vergelijkbaar met SACD, niet te verwarren met MP3 van 192 kb/s)

Prijs € 899,-
(standaard op voorraad in de winkel)
De eerste versie van de PowerNode was al een succes omdat deze uitblonk in geluidskwaliteit en bedieningsgemak maar nu is de nieuwe PowerNode 2 nog eens op de volgende punten verbeterd:

- Snellere processor --> nog snellere response bij de bediening
- Luidsprekeruitgangen die geschikt zijn voor stevige kabels en - Standaard voorzien van Bluetooth, geen adapter meer nodig
- digitale EN analoge ingang voor het aansluiten van externe bronnen
- Subwoofer uitgang
- Nog betere ingebouwde DAC
- Verlicht touchpad op de bovenkant voor de basisfuncties
- hoofdtelefoon uitgang
- Een betere WIFI ontvangst
- IR sensor ingebouwd om 12 willekeurig te kiezen commando's te leren voor bediening met iedere willekeurige afstandsbediening. Eindelijk een nuttige toepassing voor al die nooit gebruikte knoppen op de afstandbediening van uw TV.
De nieuwe serie heeft een matte afwerking, nog steeds in wit of zwart. Ze voelen zwaarder en degelijker aan.


powernode2 1powernode2 2
More in this category: « Bluesound Node 2 Bluesound Vault 2 »

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand