speakerland

Bluesound Node 2

logo bluesound 300
Bluesound node wit 1

De Bluesound Node 2 is de vernieuwde versie van de kubusvormige node. De muziekstreamer die in 2013 onder de merknaam Bluesound werd gelanceerd door het bedrijf achter NAD.
Met een muziekstreamer (netwerkspeler) kun je draadloos muziek afspelen vanaf je netwerk, telefoon of internet. Je bedient de speler met je telefoon of tablet middels de gratis app. Hier kun je door je muziekverzameling scrollen die wordt weergegeven met afbeeldingen van de hoesjes van de CD of LP.
De streamer sluit je aan op de digitale of analoge ingang van je versterker. De verbinding met je netwerk kan draadloos (WIFI) of met een netwerkkabel. De streamer kan alle soorten muziekformaten afspelen en ook de zogenaamde Hoge Resulutie bestanden van 24 bit met een samplefrequentie tot 192 kHz (studio kwaliteit, vergelijkbaar met SACD, niet te verwarren met MP3 van 192 kb/s)


Prijs: € 549,-
(standaard op voorraad in de winkel)

De eerste versie van de Node was al een succes omdat deze uitblonk in geluidskwaliteit en bedieningsgemak maar nu is de nieuwe Node 2 nog eens op de volgende punten verbeterd:

- snellere processor --> nog snellere response bij de bediening
- coaxiale digitale output naast de optische uitgang --> vooral handig omdat niet alle DAC's een hogere resolutie dan 24/96 ondersteunen op de optische ingang. U kunt nu kiezen.
- digitale EN analoge ingang voor het aansluiten van externe bronnen
- standaard voorzien van Bluetooth, geen adapter meer nodig
- nog betere ingebouwde DAC
- verlicht touchpad op de bovenkant voor de basisfuncties
- hoofdtelefoon uitgang
- Node en Powernode hebben een betere WIFI ontvangst, de Vault blijft alleen bekabeld aan te sluiten.
- IR sensor ingebouwd om 12 willekeurig te kiezen commmando's te leren voor bediening met iedere willekeurige afstandsbediening. Eindelijk een nuttige toepassing voor al die nooit gebruikte knoppen op de afstandbediening van uw TV.
- De nieuwe serie heeft een matte afwerking, nog steeds in wit of zwart. Ze voelen zwaarder en degelijker aan.

Bluesound node zwart 1Bluesound node wit 2

More in this category: Bluesound Powernode 2 »

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand