speakerland

Scan Speak Ultimo Berylium

De eerste uitgeleverde Scan Speak Ultimo Berylium is door de klant zwart gelakt.
Hij zegt er zelf over:

Ik ben heel tevreden met mijn luidsprekers. Het bouwen was leuk om te doen en ging soepel.  De materialen waren van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Een enkel onderdeel van het houtpakket moest ik zelf wat passender maken.Het netjes schuren en stofvrij schilderen bleek achteraf nog de grootste uitdaging. De laatste laklaag heb ik in de badkamer gerold, omdat dit de ruimte is die het gemakkelijkst stofvrij te maken is.  Het resultaat, zoals je kan zien op de foto’s, is volgens mij erg mooi!
Nog mooier en waar het volgens mij echt om draait, is het prachtige holografische geluidsbeeld dat deze speakers neerzetten. Elk instrument heeft zijn eigen plek in de driedimensionale ruimte en alle details in de muziek zijn moeiteloos te volgen.
Ik dacht dat ik elk detail van mijn platen en cd’s al kende, maar de Ultimo’s zijn in staat om er nog veel meer te onthullen!
Daarnaast is alles, van hoog naar laag, perfect in balans. Het hoog is sprankelend en nergens scherp, de bas is strak. Stemmen worden (afhankelijk van de opname) prachtig voor, middenin of achter de muziek geplaatst. Top!

Mijn set bestaat verder uit:

-        Sphinx Project 10 versterker
Acoustic Signature Tango Phono-preamp
Music Hall MMF 7.1 platenspeler met Benz Micro Glider element
Pioneer N-50-K Netwerkstreamer in combinatie met Synology NAS
Marantz SA7001 SACD speler
Sony Minidisc MDS-JE530

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze mail dan hoor ik dat graag van je. Ik kom sowieso nog eens een bakje koffie drinken J.

Ultimo Beryl 4 Ultimo Beryl 3
Ultimo Beryl 2 Ultimo Beryl 7
Ultimo Beryl 10 Ultimo Beryl 5
Ultimo Beryl 1
Ultimo Beryl 8
Ultimo Beryl 12 Ultimo Beryl 13

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand