speakerland

Scan Speak MiniMonitor gefineerd

 minimonitor200  De Scan Speak Minimonitor is door zijn formaat een heel hanteerbaar bouwpakket. Hier een foto overzicht van de bouw van een set van deze MiniMonitoren waarbij ook goed te zien is hoe het fineer wordt aangebracht. Dit fineer, van echt hout met een papieren rug is o.a. verkrijgbaar bij de Arnhemse Fijnhouthandel. Het verwerken is eenvoudig: zoals op de foto te zien is worden zowel fineer als MDF paneel met houtlijm ingesmeerd. Daarna wordt het fineer aangebracht en kan zelfs over de afschuining op het voorpaneel worden geplakt. Het flexibele fineer volgt de afschuining zonder enig probleem. De overstekende deel van het verlijmde fineer wordt langs de randen afgesneden en met de hand netjes aansluitend op de andere vlakken aangesloten.

De klant zegt er over:

Hoi Ruud,
Het heeft even geduurd, maar mijn minimonitoren zijn af en ingespeeld. Ook de Metrum Octave is eindelijk op stoom. Dat duurde erg lang. . Het geluid in de hogere tonen is langzaam verbeterd tot deze week er een knop om ging en het geluid in korte tijd geweldig goed is geworden over het hele frequentiebereik.
Ik stuur een paar foto's van het project. Uiteindelijk heb ik een kast gebouwd om alle apparatuur in te doen (ik bedien het met een RF afstandsbediening (Harmony), zodat de deurtjes dicht kunnen blijven). Ook heb ik passende stands gebouwd. Zwaar en solide. Klinkt goed!

 

minimonitor2 950

minimonitor3 475 minimonitor1 475
minimonitor4 475 minimonitor5 475
minimonitor6 950
minimonitor7 950

 

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand