speakerland

Seas BB1 met center

Het ontwerp van de BB1 (de luidsprekers op de stands) is van ene Bert, ooit werkzaam bij Speaker en Co in Haarlem. Aangezien dit Bert's eerste ontwerp is werd de naam dus BB1 (Bert's Box 1).
Ondertussen is dit een vernieuwde versie van dit ontwerp, de BB1 mkII dus.
Hier prachtig afgewerkt en gecombineerd met een Vifa Premium 22 center en (niet op de foto nog Vifa Premium 11 achterluidsprekers). Natuurlijk aangestuurd met een mooi Marantz set.

De klant zegt er over:

Hoi Ruud,

bij deze nog een paar foto's van de de luidsprekers die ik al een hele tijd geleden gemonteerd heb. Ik vind ze best aardig gelukt voor mijn eerste poging. Het monteren van de luidsprekers is al heel erg leuk, zou zo weer een set willen maken, maar ja......

Het is nog elke dag genieten van deze TOP produkten. Ondanks het kleinigheidje met de versterker, dit was prima opgelost.

Voor als we een film kijken hebben we nog een paar VIFA premium 11 als surround speakers, afgewerkt als de center speaker. De center speaker is op maat gemaakt met een losse baffle. Met jouw kennis heb ik de rest van de speaker op maat laten zagen. Al met al een heel mooi project. Zeker aan te raden.

bb1 surround950
bb1 surround950 2
bb1 surround475 bb1 surround475 2
bb1 surround950 3
More in this category: « P33 wit Ref SE met sub »

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand