speakerland

Vifa Impuls

Een veelzijdige kleine luidspreker met een nog steeds onverslaanbare prijs/kwaliteits verhouding.
Nu leverbaar met de zijden softdome tweeter aangezien de oorspronkelijke metal-dometweeter niet meer wordt gemaakt. Natuurlijk is het scheidingsfilter aangepast op deze tweeterwissel.
Te beluisteren in onze winkel.

Afmetingen: 35,8 x 23,8 x 27,8 cm
Bouwpakket zonder MDF vanaf: € 215,- per stuk
Bouwpakket met MDF-pakket vanaf: € 260,- per stuk

"Impuls", muziek zoals het hoort.

De Impuls is een compacte box met een springlevende geluidsweergave. De kwaliteitsbewuste muziekliefhebber die een luidspreker zoekt die alle soorten muziek kan weergeven zoals het "hoort, komt bij dit boekenkastmodel prima aan zijn trekken. Dit audiofiele tweewegsysteem is voorzien van een soft metal dome, waarvan het frequentiebereik doorloopt tot 45 kHz.De neutrale hoge-tonenweergave is zuiver, gedetailleerd en vriendelijk. Opvallend is de diep-rijkende laagweergave, gelet op het kastvolume.Het ontwerp is uitermate geschikt voor de liefhebber die hoge eisen stellen aan de dynamische weergave van de huidige popmuziek, maar ook jazz en klassieke muziek worden voortrefelijk weergegeven. In het gerenommeerde audiomagazine Stereoplay werd de Impuls geprezen en verdiende het erepredikaat "referentie in de middenklasse II voor zelfbouw-luidsprekerboxen".

"De Impuls is een geslaagd tweewegsysteem. Voor deze prijs krijgt de zelfbouwer een stel luidsprekers in handen dat vooral een vriendelijk gedrag vertoont. Bij een goede opstelling is het een systeem dat groter klinkt dan het in werkelijkheid is. Vanwege de positieve eigenschappen waarderen we hem met een "Gouden Triangel."

Uit:Audiopinie 30

Chassis: 17-WP-200, HT-275D/2a   Rendement: 86 dB/1W/1m
Filter: DCO-23   Impedantie: 8 ohm
Systeem: 2-weg basreflex   Frequentiebereik: 50 - 45.000 Hz
Belastbaarheid: 100 Watt   Afmetingen: 238 x358 x 278 mm

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand