speakerland

Vifa Premium 22Premium 22

Zeer slanke luidspreker, die in staat is tot een rijke, diepe laagweergave. Inzetbaar in een surround systeem (in combinatie de bijpassende Premium 22 center luidspreker) of voor de pure stereo. Dit is één van onze best verkochte modellen.
Te beluisteren in onze winkel in stereo en surround.


Afmetingen: 95 x 18 x 24 cm

Bouwpakket zonder MDF vanaf: € 395,- per stuk
Bouwpakket met MDF-pakket vanaf: € 490,- per stuk

Vifa Premium 22

De Premium-serie bestaat uit luidsprekers die zich kenmerken als hoog belastbare combinaties met een breed dynamisch bereik en een analytisch realisme. Dit systeem is uitgevoerd met twee woofers, die opvallend genoeg niet hetzelfde frequentiebereik afdekken. Eén woofer is in een basreflexkamer puur ingezet voor het laagbereik, terwijl de tweede woofer, samen met de tweeter in een andere kamer is gehuisvest en ook het gehele midden-frequentiebereik bestrijkt. Dankzij een zogenaamd Briggs filter wordt de diepreikende laagweergave van een basreflexkast gecombineerd met het uitstekende impulsgedrag van een gesloten kast (met een Q van 0.5). Een vlakke frequentierespons en mooie, egale overgangen zijn het resultaat van dit bijzondere woofersysteem.

In de Premium 22-XT wordt voor het hoog gebruik gemaakt van een absolute noviteit: de XT- 300 ringradiator. Deze tot ruim 60.000 Hz doorlopende high-tech supertweeter is ontwikkeld om te beantwoorden aan de nieuwste audio-normen zoals SACD en DVD Audio. Een transparante, dynamische hoogweergave zonder 'scherpe randjes' verwezenlijkt gegarandeerd een exact geplaatst, rustig en genuanceerd geluidsbeeld met veelovertuigingskracht.

Afmetingen: 95 x 18 x 24 cm
Impedantie: 4 Ohm
Belastbaarheid: 140 W RMS
Frequentiebereik:  35 - 60.000 Hz
Rendement: 90dB bij 2,83V op 1m

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand