speakerland

Waar vindt u ons?

Kaart
{tab=Oss NS}

Loopafstand ca 1,5 km

Als u uit het station Oss komt, loopt u de Spoorlaan naar links uit. Aan het einde hiervan, bij het stoplicht, gaat u naar rechts, u bent dan in de Molenstraat. Deze volgt u tot de eerste stoplichten, kruising van de Molenstraat - Raadhuislaan. U gaat hier naar links de Raadhuislaan in en volgt deze tot de eerste straat rechts. U slaat hier rechtsaf en gaat dan tussen het belastingkantoor (rechts) en het politie-bureau (links) door. De straat die u nu volgt is de Lievekamplaan. Deze volgt u totdat u tot het eind. Hier gaat u naar rechts de Kruisstraat in, vervolgens neemt u recht tegenover de inrit van het parkeerterrein aan de rechterkant het smalle straatje wat na 10 mtr. een hoek naar links maakt. Hier op de hoek staat een geel bordje met Speakerland erop. Na ca 50 mtr. ziet u aan de linkerkant Speakerland liggen.

{tab=A50 Arnhem-Nijmegen} U neemt de afslag Oss-oost en rijdt onder aan de afslag naar rechts in de richting Oss. Bij de eerste grote kruising (met verkeerslichten) gaat u naar links de Julianasingel op. Deze volgt u tot de volgende stoplichten, en gaat voor het Shell-station, naar rechts de Nieuwe Hescheweg op. Deze rijdt u alsmaar rechtdoor uit totdat u een spoorweg overgang gepasseerd bent (de straatnaam is daar Molenstraat geworden). Bij de kruising met stoplichten gaat u naar links de Raadhuislaan in. U slaat hier af en gaat dan tussen het belastingkantoor (rechts) en het politie-bureau (links) door. De straat die u nu volgt is de Lievekamplaan. Deze volgt u totdat u tot het eind. Hier gaat u naar rechts de Kruisstraat in, vervolgens neemt u recht tegenover de inrit van het parkeerterrein aan de rechterkant het smalle straatje wat na 10 mtr. een hoek naar links maakt. Hier op de hoek staat een geel bordje met Speakerland erop. Na ca 50 mtr. ziet u aan de linkerkant Speakerland liggen.

{tab=A59 Den Bosch} U neemt de afslag Oss en rijdt onder aan de afslag naar rechts in de richting Oss. Bij de eerste grote kruising (met verkeerslichten) gaat u naar rechts de Ruwaardsingel op. Deze volgt u tot links een Shell-station ziet, dit is bij de stoplichten. Hier gaat u naar links de Nwe. Hescheweg op. Deze rijdt u alsmaar rechtdoor uit totdat u een spoorweg overgang gepasseerd bent (de straatnaam is daar Molenstraat). Bij de kruising met stoplichten gaat u naar links de Raadhuislaan in. U slaat hier af en gaat dan tussen het belastingkantoor (rechts) en het politie-bureau (links) door. De straat die u nu volgt is de Lievekamplaan. Deze volgt u totdat u tot het eind. Hier gaat u naar rechts de Kruisstraat in, vervolgens neemt u recht tegenover de inrit van het parkeerterrein aan de rechterkant het smalle straatje wat na 10 mtr. een hoek naar links maakt. Hier op de hoek staat een geel bordje met Speakerland erop. Na ca 50 mtr. ziet u aan de linkerkant Speakerland liggen.

{tab=Parkeren} U kunt het beste (betaald) parkeren tegenover het grasveld voor onze winkel. Als u verschoond wilt blijven van hondedrollen is het verstandig om niet door het hondenuitlaatveld (ongeven door een laag hekje) maar via de kinderspeeltuin naar ons gebouw te lopen. Parkeren naast ons gebouw is NIET toegestaan, dat is namelijk privé terrein van derden. Een deel van de Smalstraat is vergunninghoudersgebied, daar worden regelmatig bekeuringen uitgedeeld. Overigens is op korte loopafstand de mogelijkheid om vrij te parkeren. Vraag er even naar in de winkel.

{tab=Kaart}

sperakerland kaart


Let op: Speakerland ligt binnen de betaald parkeren zone van Oss. Ik krijg regelmatig de vraag "of ze hier streng zijn met parkeren" maar u kunt er van uitgaan dat u een bekeuring van € 90,- krijgt als de parkeerwachter uw auto aantreft zonder parkeerkaartje. Het is mogelijk om uw auto net buiten dit gebied te zetten, vraag er even naar in de winkel.

Beluisterbaar in onze winkel

Deze modellen en nog een heleboel andere (in totaal 34 verschillende luidsprekers)
staan luisterklaar opgesteld in onze 3 gescheiden luisterstudio's

minimonitor 200b
Minimonitor
Ultimo Beryl klein
Ultimo Berylium
Vertigo PLUS 300
Vertigo PLUS
PL 105 magno klein
PL 105 Magno
scan-speak reference monitor se
Reference SE
colom mkii 300b
Colomn mkII
Vivace 2012 300
Vivace 2012
Vivace 2012 300
Vivace 2012

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

I understand